Nyitott Szív Szolgálat

egy program a helyreállításért

Ajánlott könyvek

 

Sehol sem sírhatszA szexuális bántalmazás sebei és gyógyulásuk

Erwin W. Lutzer és Doris VanStone

Harmat – Nyitott Szív, 2016

Ára: 1750 Ft

Dorie, a lány, akit senki sem szeretett” című könyv írója további betekintést enged az olvasónak élete történeteibe. Azt a területet fedi fel ebben a könyvben Dorie, amiről az emberek általában nem szoktak beszélni: a szexuális bántalmazást. Dorie történetének üzenete az, hogy az életünk célja nem a problémák elkerülése, hanem azok leküzdése, melyben egymás támaszai tudunk lenni minden gyengeségünk ellenére. Jézus vissza akarja adni nekünk mindazt, ami elveszett: az erőnket és a méltóságunkat. Ott kezdődik a helyreállás, amikor ezt el tudjuk fogadni. Bármilyen mélyek a sebek, és bármennyire is égő a fájdalom a lelkünkön, van remény a gyógyulásra.

Dorie, a lány, akit senki sem szeretett

 Erwin W. Lutzer és Doris VanStone

Harmat – Nyitott Szív, 2014

Ára: 1750 Ft

“Valaki azt mondta, hogy amikor senkid sem marad, csak Isten, akkor rájössz, hogy Isten elég. Isten mellém állt, mikor senki másnak nem kellettem. Ő nem akart elhagyni soha. Isten meggyógyítja az érzelmi fájdalmat, ami az egész testemben lüktet.”
Dorie árvaházban és nevelő szülőknél töltötte gyermekkorát, ahol nem kellett senkinek, nem ismerte azt, hogy valakinek fontos lenne, és szeretné. Egyszer egy diákcsoport látogatott el az árvaházba, és ott hallott először Jézusról, aki szereti őt, és elfogadja.
Dorie könyve egy őszinte számadás arról, hogy Isten szeretete hogyan képes megváltoztatni az életet. Isten szeretete, megbocsátása és kegyelme nagyobb, mint az emberi fájdalom és nyomorúság.
::

Elég neked az én kegyelmem


 B. C. Grace

Nyitott Szív, 2015

Ára: 950 Ft

 Az írónő saját Nyitott Szív csoportbeli élményeit tárja az olvasó elé, amint az élettörténeteinek valóságos súlyával szembesült alkalomról alkalomra. Az Útikalauz tematikus rendjének megfelelő problémakörök szerint együtt izgulhatunk, hogy a főhős megtalálja-e a megfelelő válaszokat és útbaigazítást. A könyv bemutatja az útkeresés sokszor visszacsúszásoktól sem mentes hangulatát, de az igaz út felfedezésének kirobbanó örömét és szabadságát is.
::

 Sebzett SzívekReménység a gyermekkori szexuális zaklatás felnőtt áldozatai számára.

Dr. Dan B. Allender

KIA, 2008

Ára: 2000 Ft

 Dr. Larry Crab írja ezt a könyv előszavában: “Semmi sem fontosabb, mint világosan látni, hogy Krisztus evangéliuma szívgyógyító szánalommal és életet változtató hatalommal szól az élet minden küzdelméről. Ez a könyv segített nekem, hogy világosabban lássam ezt az igazságot. Hiszem, hogy neked is segíteni fog.”