Nyitott Szív Szolgálat

egy program a helyreállításért

Nyári intenzív program

Információk a 2024. évi intenzív képzési programról

Időpont: 2024 július 28 – augusztus 2 (vasárnap estétől péntek estig)

Helyszín: Székesfehérvári Baptista Gyülekezet- Székesfehérvár, Széchenyi út 26.

A programra jelentkezők száma korlátozott, az idei programunkon várhatóan 1 vagy 2 kiscsoportot tudunk indítani, és kiscsoportonként legfeljebb 6-6 résztvevőt tudunk fogadni.

A jelentkezők regisztrálása a kitöltött jelentkezési lap (kattints rá) alapján indul. A regisztráció véglegesítése érdekében kérjük a 10.000 Ft előleg befizetését a Só és Világosság Alapítvány 11996705-06310936-10000001 számú számlájára, melyet az Erste Banknál vezetünk. Közleményként a képzés azonosítója „2024 IKP” és a résztvevő neve legyen feltüntetve. Az előleg beérkezése érvényesíti a regisztrációt. A fennmaradó összeg befizethető átutalással (a fenti számlaszámra) a program kezdése előtt, illetve a helyszínre érkezéskor készpénzben.

A jelentkezés és részvételi összegek lehetősége az alábbi:
1.) június 30-ig regisztrálók részére az előjelentkezési kedvezmény 10.000 Ft, ami az alábbi részvételi összegeket csökkenti:
2.) július 1-től regisztrálók részére a részvételi összeg bentlakással 70.000 Ft.
3.) július 1-től regisztrálók részére a részvételi összeg szállás nélkül 55.000 Ft. (Azok számára, akik helyben laknak, vagy meg tudják oldani a szállást, ami megfelelő pihenést és szeparáltságot biztosít. Az általunk biztosított szállás egyszerű, tiszta, rendezett környezetet biztosít 2 vagy 3 ágyas szobákban és több közös mosdóval és zuhanyzóval.)
A teljes befizetés előjelentkezési kedvezménnyel tehát bentlakással 60.000 Ft és szállás nélkül 45.000 Ft.

A jelentkezéseket időrendi sorrendben fogadjuk el. A létszám betelése után beérkező jelentkezések várakozó listára kerülhetnek. Az esetleges visszamondások, változások esetén van lehetőség a várakozó listáról bekerülni a résztvevők közé.

A jelentkezők a szállásról, a hely megközelítéséről, és egyéb tudnivalókról időben kapnak további információkat.

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.