Nyitott Szív Szolgálat

egy program a helyreállításért

Nyári intenzív program

Információk a 2023. évi intenzív képzési programról

Időpont: 2023 július 23-28 (vasárnap estétől péntek délutánig)

Helyszín: Székesfehérvári Baptista Gyülekezet- Székesfehérvár, Széchenyi út 26.

A programra jelentkezők száma korlátozott, az idei programunkon várhatóan 2 vagy 3 kiscsoportot tudunk indítani, és kiscsoportonként legfeljebb 6-6 résztvevőt tudunk fogadni.

A jelentkezők regisztrálása a kitöltött jelentkezési lap (kattints rá) alapján indul. A regisztráció véglegesítése érdekében kérjük a 10.000 Ft előleg befizetését a Só és Világosság Alapítvány 11996705-06310936-10000001 számú számlájára, melyet az Erste Banknál vezetünk. Közleményként a képzés azonosítója „2023 IKP” és a résztvevő neve legyen feltüntetve. Az előleg beérkezése érvényesíti a regisztrációt. A fennmaradó összeg befizethető átutalással (a fenti számlaszámra) a program kezdése előtt, illetve a helyszínre érkezéskor készpénzben.

A lehetőségek az alábbiak:
1.) Május 31-ig regisztrálók részére a részvételi díj előjelentkezési kedvezménnyel 60.000 Ft
2.) Május 31. után regisztrálók részére a teljes részvételi díj 70.000 Ft.
3.) Ez előzőek a szállás díját is tartalmazzák, de annak, aki helyben lakik, vagy meg tudja oldani a szállást, és az biztosítani tudja a megfelelő pihenést és szeparáltságot, 15.000 Ft-tal kevesebb lesz a részvételi díj.

A jelentkezéseket időrendi sorrendben fogadjuk el. A létszám betelése után beérkező jelentkezések várakozó listára kerülhetnek. Az esetleges visszamondások, változások esetén van lehetőség a várakozó listáról bekerülni a résztvevők közé.

A jelentkezők a szállásról, a hely megközelítéséről, és egyéb tudnivalókról időben kapnak további információkat.

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.